Zo Controleer Je Of Je Galaxy Note 7 Veilig Is

Samsung Galaxy Note 7 blauwVorige week heeft Samsung besloten om alle Galaxy Note 7-toestellen terug te roepen, omdat er een kleine kans bestaat dat de accu van de phablet ontploft als deze aan de lader hangt. Google zal alle accu’s eerst vervangen voordat de toestellen weer in de verkoop gaan. Samsung Australië laat nu weten op welke manieren je kunt zien of je een veilige Galaxy Note 7 hebt of niet.

Allereerst zal Samsung de verpakking van gerepareerde Galaxy Note 7-toestellen voorzien van de letter “S”. Op deze manier kan je in de winkel al zien of je een veilige phablet aanschaft.

Naast het aangeven op de verpakking heeft Samsung er ook voor gekozen om een imei-database online te zetten. Hierdoor kan je zelf controleren of het toestel dat je in je bezit hebt een veilig model is. Deze database is bereikbaar zodra de gerepareerde Galaxy Note 7-toestellen verkrijgbaar zijn.

De Galaxy Note 7 is nog niet te koop in Nederland en België. Deze komen naar verwachting ergens in oktober. De kans dat Nederlanders in het bezit zijn van een Galaxy Note 7 met een defecte accu is daarom erg klein.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Hansz schreef:

    “Google zal alle accu’s eerst vervangen voordat”
    De derde regel onder her plaatje maar volgen mij vervangt Google helemaal niks.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.