Android Pay Officieel Beschikbaar In België

Android PayGoogle heeft de lancering van Android Pay in België officieel aangekondigd. De draadloze betaaldienst is beschikbaar in meer dan 85.000 winkels.

Android Pay maakt het mogelijk om draadloos te betalen met een Android-toestel die is uitgerust met een NFC-chip. Je hoeft alleen maar even je bankkaart toe te voegen in de app, waarna je vervolgens in winkels, restaurants, websites en apps kunt afrekenen met Android Pay. Om te betalen hou je je smartphone bij de betaalterminal en kies je met welke betaalkaart je af wilt rekenen. Bij een betaling met Android Pay krijgt de winkelier geen gegevens van de betaalpas te zien.

Nadat Android Pay in 2015 werd gelanceerd in Amerika is de dienst al naar verschillende andere landen uitgerold, waaronder Australië, Japan en Polen. België is nu aan deze lijst toegevoegd. In totaal zijn er in België 85.000 locaties die Android Pay ondersteunen. Betalen met Android Pay is mogelijk wanneer je één van de onderstaande symbolen bij een betaalautomaat ziet.

Android_Pay_stickers

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.