Samsung Heeft In-Traffic-Reply App Gelanceerd

Samsung-In-Traffic-Reply-appEerder schreven wij dat Samsung opzoek was naar 500 testers die de In-Traffic-Reply app wilden testen. Dit is een app die voor minder smartphonegebruik in het verkeer moet zorgen. Zojuist heeft Samsung deze app uitgerold.

Ondanks dat het officieel niet mag, gebruiken veel mensen hun smartphone achter het stuur. Dit zorgt voor veel ongelukken, waardoor Samsung samen met de ANWB, RAI vereniging, Veilig Verkeer Nederland, Flitsmeister, de Fietsersbond, Hogeschool Utrecht en het Ministerie van Verkeer en Waterstaat heeft besloten om de In-Traffic Reply app te lanceren.

De app kan met behulp van GPS detecteren of de eigenaar van de smartphone deelneemt aan het verkeer of niet. Als dit het geval is zal de In-Traffic-Reply app zichzelf activeren. Krijg je tijdens het rijden een berichtje dan zal de app reageren met geestige video’s of een standaardboodschap. Op deze manier kun je je contacten eenvoudig laten weten dat je aan het rijden bent en tijdelijk niet kunt reageren. Ook zullen alle notificaties tijdens op stil staan.

De In-Traffic-Reply app is gratis te downloaden in de Google Play Store.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.