De Veste VPN Voor Android

smartphone-vpn-beveiligingElke dag gebruiken meer dan 1 miljard mensen Android-apparaten. Ze zijn betaalbaar, eenvoudig te gebruiken en, voor een groot deel, veilig. Echter, mobiele telefoons lekken altijd informatie over hun gebruikers. Bij het gebruik van openbare WiFi communiceert je smartphone gegevens die kunnen worden gebruikt om jouw persoonlijke gegevens te hacken of te stelen.

Een Android VPN kan jouw internetverbinding beveiligen en helpen om door Firewalls heen te komen of inhoud te deblokkeren waar je anders geen toegang tot krijgt. Met behulp van geavanceerde encryptiemethoden, beschermen virtuele particuliere netwerken je IP-adres. Zij verbinden je naar een andere server en staan je toe om censuur te omzeilen. Sommige providers blokkeren ook adware en weren hackers volledig.

De beste VPN’s voor Android

NordVPN

Vanaf $2.95/Maand

Veilig, eenvoudig te gebruiken en hoge snelheden beschrijven NordVPN het best. De provider is gevestigd in Panama, en dwingt een strikt geen-logs beleid af. Begonnen in 2012, is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste VPN-apps voor Android en andere apparaten. NordVPN werkt met het beleid van de beste dienstverlening allround. Of het gaat om veiligheid, snelheden of klant ondersteuning; de provider staat aan de bovenkant. Met 4500 + servers in 62 landen, is de leverancier voor gebruik overal in de wereld geschikt.

In de VPN-industrie, brengen de beste bedrijven geld in rekening voor hun diensten. Het beste aanbod van NordVPN kost $95.75 voor een 3-jarig abonnement. Ongeacht het plan biedt het bedrijf goede diensten aan alle gebruikers. Nogmaals, alle plannen komen met een 30-dagen geld terug garantie.

 • Biedt beveiligde verbindingen.
 • Deblokkeert alle streaming diensten, met inbegrip van Netflix.
 • Professioneel, snelle klantenondersteuning.
 • Snelle en betrouwbare verbindingen.

Express VPN

Vanaf $8.32/ maand

ExpressVPN concurreert nek-aan-nek met NordVPN voor de beste plaats. Het bedrijf werd opgericht in 2009 in de Britse Maagdeneilanden. Zoals bij de meeste providers, maakt ExpressVPN gebruik van geavanceerde 256-bits codering voor beveiligde verbindingen. Voor een maximum van drie apparaten kun je de provider met 2000 + servers in 94 landen gebruiken. Zoals NordVPN biedt ExpressVPN een aantal van de snelste snelheden door een virtueel particulier netwerk. Haar klanten supportteam is 24/7 beschikbaar, en de IT-afdeling houdt de Android app efficiënt voor jouw gemak.

Voor de grootste VPN-provider in de wereld, zou je prijzige plannen verwachten. Maar de ExpressVPN plannen zijn concurrerend en komen met een 30-dagen geld terug garantie. Het beste plan kost $99,95 voor een jaar van diensten.

 • Vertrouwd en betrouwbaar wereldwijd.
 • Veilige en snelle verbindingen.
 • Professioneel en behulpzaam ondersteuningsteam.
 • Deblokkeert alle streaming diensten.

Vypr VPN

Vanaf $ 9,95/maand

In 2011 opgericht en gevestigd in Zwitserland, is VyprVPN een populaire aanbieder, eigendom van de gerespecteerde cyber privacy verdedigers gevestigd in Texas. De provider is een van de grootste in Europa. Met 700 + servers in 70 + landen, ontgrendelt het bedrijf, dat in Amerikaanse handen is, honderden diensten in Europa en Noord-Amerika. VyprVPN maakt gebruik van geavanceerde AES-256- en IPSec-coderingstechnieken om gebruikers te beschermen. Samen met het geen-logs-beleid, word je beveiligd ongeacht waar je je bevindt. Zoals veel VPN-verbindingen kan de Zwitserse VPN Netflix en YouTube ontgrendelen.

Voor betaling, komt VyprVPN met een fundamenteel en een premium plan. Het minder dure plan kost $ 3,75/maand. Het mist de geavanceerde codering die je nodig hebt waar net-censuur hoog is. Maar anders levert het de veiligheid en snelheid die nodig is voor gebruik van de VPN-verbinding op Android.

 • Supersnelle verbindingen.
 • Makkelijk te gebruiken interface.
 • Ondersteunt maximaal 5 apparaten gelijktijdig.

IpVanish VPN

Vanaf $10/ maand

Een van de meest populaire US-gebaseerde VPN’s, IPVanish is een uiterst betrouwbare app voor gebruikers van Android apparaten. Een miljoen Android smartphone-gebruikers gebruiken de aanbieder voor VPN-diensten. De meesten beoordelen de App als een 5-sterren VPN. IPVanish gebruikt AES 256-bits, de standaard techniek in de industrie. Voor tunneling doeleinden, maakt de US-based provider gebruik van OpenVPN en de hulp van 1000 + servers in 60 + landen.

Als het gaat om betrouwbaarheid, IPVanish bestaat al sinds 1999. Het wordt consequent beoordeeld onder de beste VPNs en als een van de snelste op alle apparaten. De download snelheden zijn gemiddeld 80Mbps. Het kost $77.99 om de VPN-diensten voor een jaar te krijgen. Als je niet tevreden bent na een maand, krijg je je geld terug.

 • Makkelijk te gebruiken interface.
 • Geld-terug beleid.

Windscribe VPN

Vanaf bij $9/ Month

Dit is nog een andere Noord-Amerikaanse VPN-provider, gevestigd in Canada. Het rangschikt onder de beste aanbieders voor snelheid en betaalbaarheid. Ze hebben ook een 100% gratis plan met als enige beperking een 10 GB-bandbreedte. Voor de gemiddelde smartphone eigenaar, is de WindScribe VPN-Android app de beste gratis provider. Je deblokkeert Netflix en andere streaming sites. Je verbinding is beveiligd en de klantenondersteuning is 24/7 beschikbaar. De Android app van het VPN wordt gebruikt door 500.000 + mensen en heeft een behoorlijke beoordeling van 4.2.

Met WindScribe is je veiligheid verzekerd. Met behulp van de beste tunneling en coderingstechnieken, kan niemand snuffelen naar jouw smartphone. Je kunt ook Torrent-bestanden met de app en downloaden met onbeperkte bandbreedte op de betaalde plannen.

 • Beveiligde internetverbinding.
 • Gebruiksvriendelijke app.
 • Gratis plan beschikbaar
 • Zeer goede klantenondersteuning.

Proton VPN

Vanaf $4/ maand

ProtonVPN werd ontwikkeld door dezelfde MIT wetenschappers die de versleutelde e-maildienst ProtonMail ontwikkelden. De VPN-provider is sinds 2014 gevestigd in Zwitserland en werkt anders als het e-mail bedrijf. Met 267 servers in 24 landen, is ProtonVPN relatief klein. Op Google Play Store bluft de app over een fatsoenlijke 100.000 downloads.

De VPN-verbinding is zeer veilig. Met de AES-256 versleuteling, Tor ondersteuning en een dodenschakelaar; kun je er zeker van zijn dat de app garant staat voor totale veiligheid. De snelheid is lager dan die aangeboden wordt door meer populaire bedrijven maar nog steeds behoorlijk. Je kunt inhoud downloaden met onbeperkte bandbreedte en veel kosten besparen. Het goedkoopste plan is gratis, terwijl het duurste $24/ maand kost en 10 apparaten ondersteunt.

 • Flexibele betaling plannen.
 • Ondersteunt maximaal 10 apparaten.
 • Beveiligde verbindingen.
 • Goede klantendienst.

TunnelBear VPN

Vanaf bij $9.99/ Month

Opgericht in 2011, TunnelBear is Canada-gebaseerd en gratis op Android en andere apparaten. Het is een van de meest populaire VPN’s voor Android. Als je op zoek bent naar een gratis VPN voor minimale gebruik, is TunnelBear een mooie option. De goede diensten echter komen met een prijs. Het gigantische plan is maandelijks geabonneerd met kosten van $9.99. De Grizzly reuze beer zet je terug naar $59.99 als jaarlijks betaald. TunnelBear is top-gewaardeerd op alle gebieden. Of het nu de veiligheid of het vermogen om deblokkering van Netflix is, de app is betrouwbaar.

 • Betrouwbare en professionele klantenservice.
 • Gratis plan beschikbaar.
 • Gebruiksvriendelijke interface.
 • Veilige en betrouwbare verbindingen.

Wat bepaalt de beste VPN voor Android?

Is het de snelheid of de prijs? Wat maakt een Android VPN waard het te gebruiken? Google Play store is vol van VPN’s. Sommige zijn gratis voor het leven. Anderen willen dat je betaalt voor hun diensten. Als het gaat om VPN-verbindingen, krijg je waarde voor je geld.

Gratis VPN’s hebben snelheid en bandbreedte beperkingen. Betaalde aanbieders kunnen betrouwbaar, veilig en snel zijn. Als een gebruiker is het dus aan jou elke aanbieder te onderzoeken voordat je je aanmeldt. Begin met privacy. Een virtueel particulier netwerk dat het waard is te gebruiken moet volledig veilig zijn. Uw logbestanden mogen niet worden bewaard, en hun coderingstechnieken moeten magnifiek zijn.

Klantenservice mag niet worden vergeten. Uw Android smartphone kan verdwalen. De app kon vastlopen, en dan je zul je hulp nodig hebben. Kies een aanbieder wiens ondersteuningsteam je waardeert.

De Conclusie

Je Android-smartphone is niet veilig voor Internet spionnen tenzij je een virtueel particulier netwerk gebruikt. De beste VPN aanbieders bieden premie pakketten aan, dus je kunt net zo goed wat tijd nemen een goede Android VPN-aanbieder te vinden. Snelheid, veiligheid en ondersteuning zijn drie van de belangrijkste kwaliteiten in een VPN-leverancier. ExpressVPN en NordVPN slagen in alle belangrijke eigenschappen. De twee diensten zijn ook betaalbaar en ondersteunen gebruikers van over de hele wereld.

Bedankt voor het lezen van ons overzicht van de beste VPN’s voor Android gebruikers.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *