Xiaomi Introduceert Mint Browser Voor Budget-smartphones

Xiaomi-Mint-BrowserBen je in het bezit van een high-end toestel, dan draaien alle browsers waarschijnlijk stabiel en snel. Op smartphones met minder goeie specificaties draaien browsers als Chrome echter al een stuk minder prettig. Daarom heeft Xiaomi de Mint Browser gelanceerd. Dit is een lichtgewicht browser die ook op budget-smartphones soepel moet draaien.

Mint Browser is een lichtgewicht versie van de browser die geleverd wordt met de MIUI-schil en is vanaf nu te vinden in de Google Play Store. De browser is slechts 11MB groot en werkt op toestellen met Android 4.4 of hoger.

De Mint Browser neemt weinig opslagruimte in beslag en heeft ook weinig werkgeheugen nodig om soepel te draaien. Hierdoor is de browser geschikt voor budget-toestellen met minimale specificaties. Mint Browser beschikt onder andere over een incognito-modus voor als je niet gevolgd wilt worden en een optie die afbeeldingen minder zwaar maakt. Ook heeft Xiaomi een nachtmodus ingebouwd. Je kunt de browser hier downloaden.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.