WhatsApp Introduceert Videoberichten-functie

WhatsApp heeft een update ontvangen die een nieuwe functie met zich meebrengt. Deze functie maakt het mogelijk om naast audioberichten ook videoberichten te sturen. De videobericht-functie zal de komende weken naar alle gebruikers uitrollen.

WhatsApp-gebruikers krijgen vanaf nu de optie om een videobericht te sturen naar contactpersonen. Een videobericht is een alternatief voor een audiobericht, waarbij je inplaats van een audio opname een korte video kunt maken. Een videobericht zal bij de ontvanger automatisch afspelen zonder geluid. Wanneer de contactpersoon op de video klikt zal ook de audio worden afgespeeld.

Een videobericht starten is mogelijk door op het microfoon-icoontje naast de tekstbalk te tikken. Wanneer je dit icoontje, die je gebruikt voor het versturen van een audiobericht, aantikt verandert deze naar een videocamera-icoontje. Hou deze videocamera-icoon ingedrukt om een videobericht op te nemen. De video-opname stopt zodra je de knop loslaat, waarna je het videobericht kunt opsturen. Een videobericht in WhatsApp heeft een tijdslimiet van maximaal 60 seconden.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.