K8 3G Smartwatch Phone: Luxe Uitstraling Met Belfunctie

K8-3G-Smartwatch-PhoneSmartwatches zien we steeds vaker op de markt verschijnen en we tonen dan ook regelmatig nieuwe smartwatches in verschillende prijsklassen. Vandaag kijken we naar een zeer interessante smartwatch met een luxe uitstraling en een SIM-kaart slot. We hebben het over de ronde K8 3G Smartwatch Phone.

De K8 3G Smartwatch Phone beschikt over een 1,4-inch rond OLED-display met een resolutie van 400 bij 400 pixels, een 1GHz MTK6572 dual-core processor, 512MB werkgeheugen, 4GB opslagruimte, een 450mAh accu en een ingebouwde speaker. Dankzij een SIM-kaart slot heeft de smartwatch toegang tot GSM en kan de smartwatch dus telefoongesprekken voeren, zonder te zijn verbonden met een smartphone. Ook is er ondersteuning aanwezig voor Bluetooth 4.0, 3G, WiFi en GPS.

K8-3G-Smartwatch-Phone-1

Een smartwatch is geen smartwatch als er geen sensoren aanwezig zijn. De K8 3G Smartwatch Phone beschikt dan ook over een hartslagmeter en een pedometer die je activiteiten bij kunnen houden. Ook interessant is het gegeven dat de smartwatch draait op Android 4.4, waardoor er ook ondersteuning is voor de Nederlandse taal.

De smartwatch met een afmeting van 4.8 x 6.0 x 1.2 cm heeft een stalen behuizing in de kleuren zwart of goud en een leren armband. Dankzij de promocode GBK8A kan je de K8 3G Smartwatch Phone bij GearBest.com aanschaffen voor $121.99 (omgerekend ongeveer 110 euro).

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. John schreef:

    Kan de k8 smartwatch ook BT gekoppeld worden aan de samsung s5
    Dus bellen via de s5.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.