De Beste Sport Releases Om Op Je Android Toestel Te Spelen

sport-games-androidEen spelletje spelen biedt de nodige ontspanning. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen graag gamen. Vooral de games met sport als thema zijn nog altijd erg populair. En voordat je overgaat tot het aanschaffen van een dure gameconsole, vertellen wij je graag dat je ook leuke games kan spelen op je Android telefoon of tablet. Wil je weten welke games met sport thema je de komende maanden op Android kunt spelen, lees dan vooral verder!

Project Cars GO
Project Cars is een spel waar liefhebbers van de racesport blij van worden. Momenteel heb je een Xbox One, een PS4 of een PC nodig om dit spel te spelen. Er is echter aangekondigd dat er een mobiele versie op komst is, speciaal voor de gebruikers van het Android besturingssysteem. Deze mobiele versie zal de naam Project Cars GO krijgen. Het belooft een game met geweldige wagens te worden en ontelbaar veel mogelijkheden om de auto te customizen.

Voetbal voor Android
Voetbal is een van de populairste sporten om te kijken en wordt door velen als sport beoefend. Het is dan ook niet zo vreemd dat voetbalgames nog altijd graag gespeeld worden. Op Android waag je een gokje met unibet voetbal, maar ook een voetbalgame spelen behoort tot de mogelijkheden. Denk maar eens aan bijvoorbeeld Score! Hero. Bij Score! Hero draait het niet zozeer om het samenstellen van een team, maar meer om het samenstellen van je eigen speler waarbij het draait om je weg omhoog te trainen naar een professionele voetbalcarrière. Gamers die van voetbal houden kennen de geduchte concurrent van Fifa onder de naam PES, Pro Evolution Soccer. Ook voor Android is PES beschikbaar met PES 2019 Pro Evolution Soccer als nieuwste versie. Met PES 2019 maak je heel eenvoudig een eigen competitie met en tegen vrienden.

Honkbal
MLB Nine Innings 2018 is hét honkbalspel voor je Android toestel. Je kiest uit 30 locaties om te spelen en uit maar liefst 1700 honkbalspelers! De spelers zijn in 3D weergegeven en je bepaalt zelf hoe uitgebreid je het spel speelt, waarbij de tijd die je hiervoor hebt grotendeels bepalend is. Je kan zelf je ideale team samenstellen door een keuze te maken uit het ruime aanbod van honkbalspelers.

Basketbal
Basketbal op Android speel je met NBA Live en NBA Jam. NBA Live is afkomstig van EA Sports, een grote naam als het om games en sports games gaat. Er zijn verschillende speelvormen en door het verzamelen van kaarten, speel je andere sterspelers vrij. NBA Jam draait al een aantal jaren mee als game voor Android. De release van het spel was al in 2010 en nog altijd behoort het tot een van de meest gespeelde sports games voor Android. Het is vooral de eenvoudige bediening van de spelers die het spel zo populair maakt. Het is dan ook niet moeilijk om de mooiste trucs met de spelers te maken.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.