Samsung Topman Mobiele Divisie Mogelijk Vervangen

jk_shinSamsung is volgens The Wall Street Journal van plan om grote veranderingen door te voeren binnen het bedrijf. Zo zou onder andere worden gekeken of de topman van de mobiele divisie, JK Shin kan worden vervangen door BK Yoon. BK Yoon heeft ook al de leiding over de televisies en keukenelektronica divisies.

JK Shin is sinds 2009 topman van Samsung’s mobiele divisie. Onder zijn leiding is Samsung de grootste smartphonefabrikant ter wereld geworden. Toch heeft Samsung nu zijn twijfels of het niet beter is om JK Shin te vervangen door BK Yoon, aldus The Wall Street Journal.

De reden voor de grote veranderingen binnen het Zuid-Koreaanse bedrijf zou te maken hebben met de minder goede financiële cijfers van het afgelopen kwartaal. Vooral de winst in de mobiele divisie is erg tegengevallen en dit is mede te danken aan de teleurstellende verkoopcijfers van de Galaxy S5.

Het is niet bekend of Samsung JK Shin inderdaad gaat vervangen. Ook is het moeilijk te zeggen wat voor gevolgen de veranderingen binnen het bedrijf zullen hebben. Samsung wilde niet reageren op deze beweringen.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.