“Informatie 5,7-inch Galaxy S7-toestel Gelekt”

SamsungEr gaan al langer geruchten over Galaxy S7-toestellen met verschillende schermformaten, waaronder 5,1-inch, 5,5-inch en 6,0-inch. Op het internet is nu echter een foto verschenen van een Galaxy S7-toestel met een 5,7-inch scherm.

Als we de eerdere geruchten bekijken zal Samsung later dit jaar vier verschillende Galaxy S7-toestellen op de markt brengen. De normale Galaxy S7 krijgt een 5,1-inch scherm, de S7 Edge krijgt een 5,5-inch scherm en de S7 Plus en S7 Edge+ krijgen beide een 6,0-inch scherm. Op het internet is nu echter een foto verschenen van wat volgens de bron een Galaxy S7-toestel is met een 5,7-inch scherm. Het is niet bekend of het gaat om een normale variant of de Edge-variant.

Samsung Galaxy S7 specificaties

Zowel de Note 5 als de S6 Edge+ hebben ook een 5,7-inch scherm, maar naar verwachting zal Samsung dit jaar de toestellen nog een stapje groter willen maken. Mocht de bovenstaande afbeelding inderdaad van een Galaxy S7-toestel zijn, dan krijgt de smartphone naast een 5,7-inch scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels ook een Snapdragon 820 van Qualcomm, 4GB werkgeheugen, een 12,2 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant.

Volgens de Reddit gebruiker die deze foto plaatste beschikt de smartphone ook over een USB-C aansluiting, een vingerafdrukscanner en Android 6.0 Marshmallow. We moeten deze geruchten echter met een flinke korrel zout nemen, aangezien deze niet overeenkomen met eerdere geruchten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.