Opvolger Van De OnePlus One Krijgt Meer Aanpassingsmogelijkheden

OnePlus One styleswap coversDe OnePlus One is een zeer mooi toestel, maar qua aanpassingsmogelijkheden is het toestel vrij beperkt. Zo is er geen ruime keuze van verschillende behuizingen en zijn er weinig accessoires beschikbaar. Bij de opvolger van de OnePlus One zal daar verandering in komen, aldus een bron van Business Insider.

Bij de lancering van de OnePlus One heeft het Chinese bedrijf verschillende achterkanten aangekondigd, waaronder achterkanten van kevlar, bamboe en andere houtsoorten. Deze achterkanten bleken uiteindelijk lastig te produceren en zijn nauwelijks verkocht.

Bij de opvolger van de OnePlus One wil OnePlus meer aanpassingsmogelijkheden aanbieden. Waar we precies aan moeten denken is niet helemaal duidelijk, maar waarschijnlijk gaat het om een ruime keuze achterkanten en mogelijk meer accessoires. Ook meldt de bron dat OnePlus wat verrassingen in petto heeft op het gebied van hardware, en dat de prijs iets hoger zal worden dan de huidige OnePlus One. Naar verwachting zal de nieuwe smartphone in de eerste helft van 2015 worden aangekondigd.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.