“Dit Jaar Geen Samsung Galaxy Note 6, Maar Galaxy Note 7”

Samsung Galaxy Note 5Volgens de laatste geruchten zal Samsung dit jaar de Galaxy Note 6 overslaan en inplaats daarvan de nieuwe Galaxy Note uitbrengen onder de naam Galaxy Note 7. Samsung wil de phablet volgens de bron voor 20 augustus uitbrengen.

Dat er een opvolger van de Galaxy Note 5 aankomt is geen nieuws, maar dat deze mogelijk niet onder de naam Galaxy Note 6 zal worden uitgebracht is wel nieuws. Volgens Zuid-Koreaanse bronnen wil Samsung dat de nummering van de Note en Galaxy-lijn gelijk gaat lopen. Hierdoor zal Samsung de Galaxy Note 6 dus ‘overslaan’. Samsung wil op deze manier voorkomen dat consumenten denken dat de Galaxy Note 6 een verouderde telefoon is.

De zelfde bron laat ook weten dat Samsung een besluit heeft genomen over het design van de “Galaxy Note 7”. De phablet met stylus krijgt net als de Galaxy S7 Edge een gebogen scherm aan beide zijkanten, maar dit ontwerp zal ook worden gebruikt aan de achterzijde van de phablet.

De phablet krijgt waarschijnlijk een Snapdragon 823-chipset, 6GB werkgeheugen en een waterdichte behuizing. Samsung wil de phablet al voor 20 augustus op de markt brengen, aldus de bron. Op 20 augustus vorig jaar lanceerde Samsung de Galaxy Note 5.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.