Samsung Komt Met Galaxy S7 Edge Batman-edition

Samsung Galaxy S7 Edge Batman InjusticeDe Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung komt binnenkort met een speciale uitvoering van de Galaxy S7 Edge. De smartphone is speciaal gemaakt voor de Batman liefhebbers.

Samsung heeft vorig jaar een Iron Man-edition van de Galaxy S6 Edge uitgebracht. Blijkbaar was de smartphone een succes, aangezien Samsung dit jaar ook een superheld-editie van de Galaxy S7 Edge zal uitbrengen. Deze smartphone is echter niet voor de Iron Man-fans, maar voor de Batman-fans. Het toestel staat namelijk volledig in het teken van het Batman Injustice thema.

De Batman Injustice-smartphone komt in juni op de markt in een beperkt aantal landen. De smartphone heeft een zwarte behuizing met gouden batman logo en gouden accenten op het metalen frame, de camera en de homeknop. Ook is er een speciaal thema geïnstalleerd zodat de Android-omgeving past bij het design van de smartphone.

Samsung Galaxy S7 Edge Batman Injustice Gear VR

Naast de smartphone zit er in de verpakking ook een Gear VR, een Batman-hoesje en een metalen Batman-logo als collectors item. De Batman Injustice-editie zal niet in alle landen worden uitgebracht. Samsung heeft tot nu toe alleen de landen China, Singapore, Korea, Latijns Amerika, en Rusland genoemd. Ook kan de inhoud van de verpakking per regio en provider van elkaar verschillen. De adviesprijs is nog niet bekendgemaakt, maar gebaseerd op de Iron Man-editie van de Galaxy S6 Edge zal de prijs van de Batman-editie in ieder geval meer dan 1000 euro bedragen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.