“Mogelijk Specificaties Xiaomi Mi Note 2 Pro Gelekt”

Xiaomi Office fotoOp het internet zijn specificaties opgedoken van de Xiaomi Mi Note 2 Pro. Volgens de bron beschikt de phablet onder andere over een 5,7-inch display en maar liefst 8GB werkgeheugen.

We moeten het gerucht vooralsnog met een flinke korrel zout nemen, aangezien het erg makkelijk is om een screenshot met specificaties aan te passen in photoshop.

Als we de onderstaande screenshot moeten geloven beschikt de Xiaomi Mi Note 2 Pro over een 5,7-inch display met een resolutie van 2560×1440 pixels en een 2,6GHz quad-core processor. Deze processor is vermoedelijk de Snapdragon 821-processor van Qualcomm. Ook wordt er gesproken over 8GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte. De phablet zou draaien op Android 7.0 (Nougat) met de MIUI 8-schil.

Xiaomi Mi Note 2 Pro specificaties

8GB werkgeheugen is opvallend, aangezien eerdere geruchten spraken over een versie met 4GB werkgeheugen en een versie met 6GB werkgeheugen. Dit is dan ook de reden dat we onze twijfels hebben over de echtheid van de screenshot.

Op 27 september zal Xiaomi een evenement houden waar we naar verwachting de high-end Xiaomi Mi 5s te zien krijgen. Wie weet laat de Chinese fabrikant tijdens dit evenement ook wat los over de Note 2 Pro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.