LG Introduceert Nieuwe Mid-Range K-serie

LG-K10-en-K7-smartphoneDe Zuid-Koreaanse fabrikant LG heeft tijdens de CES in Las Vegas twee mid-range smartphones geïntroduceerd voor in de nieuwe K-lijn. De smartphones hebben een “Glossy Pebble” ontwerp en zijn onder andere voorzien van hoogwaardige camerafuncties.

De LG K-serie moet vooral jongeren aanspreken en is voorzien van sterk 2.5D Arc-glas. De smartphones hebben een glad design doordat de knoppen aan de achterkant van de behuizing zijn geplaatst. Ook geeft de achterkant dankzij een weefpatroon een goede grip, waardoor de smartphone niet makkelijk uit je handen zal vallen. Beide toestellen draaien op Android 5.1 (Lollipop).

De LG K7 beschikt over een 5-inch display, 1GB of 1,5GB werkgeheugen, 8GB of 16GB opslagruimte, een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 2,125mAh accu. De smartphone komt in twee uitvoeringen op de markt, een 3G-variant en een LTE-variant. De LTE-uitvoering heeft een 1.1GHz quad-core processor terwijl de 3G-uitvoering is voorzien van een 1.3GHz quad-core processor.

De LG K10 is voorzien van een 5,3-inch display met een HD-resolutie, 1GB, 1,5GB of 2GB werkgeheugen, 8GB of 16GB opslagruimte en een 2,300mAh accu. De 3G-uitvoering beschikt over een 1.3GHz quad-core processor met een 8 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. De LTE-uitvoering is voorzien van een 1.1GHz quad-core processor, 1.3GHz quad-core processor of 1.14GHz octa-core processor met een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera voor selfies.

LG heeft nog geen adviesprijzen en een releasedatum aangekondigd.

via [nieuwemobiel]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.