Huawei Zal Watch 2 Tijdens MWC Onthullen

Huawei Watch smartwatchDe Chinese fabrikant Huawei zal tijdens de Mobile World Congress eind februari de Huawei Watch 2 presenteren. Dit blijkt uit een bericht van Huawei-topman Yu Chengdong.

Yu Chengdong gebruikt op de Chinese website Weibo zowel de hashtag #HuaweiWatch2 als #Huawei MWC 2017. De Mobile World Congress start op 27 februari en eindigt op 2 maart. Tijdens dit evenement tonen de meeste fabrikanten hun nieuwste smartphones, tablets en smartwatches in Barcelona.

Chengdong schrijft dat de smartwatch is “gemaakt voor de vrije geesten“, met als bijlage een foto van een sportende man. Dit lijkt een hint naar sensoren om de fitness-activiteiten van de gebruiker bij te houden.

Evan Blass, een doorgaans goedgeïnformeerde lekker, liet eerder al weten dat de Huawei Watch 2 een sportiever uiterlijk zal krijgen. Ook zou er een variant met SIM-kaart aansluiting worden uitgebracht, zodat je zonder een smartphone of wifi-verbinding kunt internetten. Vermoedelijk draait de Huawei Watch 2 op Android Wear 2.0, de nieuwste versie van het smartwatch-besturingssysteem die Google onlangs heeft aangekondigd.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.