LG G6 Is Tweede Smartphone Ooit Met ‘Quad DAC’

lg-v20De Zuid-Koreaase fabrikant LG heeft laten weten dat de LG G6 zal worden uitgerust met ‘Quad DAC’. DAC “Digital to Analog Converter” zet digitaal geluid om naar analoog geluid.

LG is gestart met het onthullen van details over de LG G6, die op 26 februari officieel zal worden aangekondigd. De nieuwste informatie die LG heeft vrijgegeven is de ondersteuning voor Quad DAC.

Quad DAC was voor het eerst te vinden in de LG V20. Quad DAC zet digitaal geluid om naar analoog geluid, wat volgens LG een kraakhelder geluid oplevert, dat qua kwaliteit het dichtste bij een live optreden van een artiest komt wanneer de muziek wordt beluisterd op een compatible bekabelde hoofdtelefoon. Volgens LG is de Quad DAC ook in staat om omgevingsgeluid tot wel 50 procent te reduceren.

Specificaties
Dankzij verschillende geruchten weten we ook al dat de LG G6 hoogstwaarschijnlijk beschikt over een waterdichte behuizing, een 5,7-inch scherm met een beeldverhouding van 18:9, een Qualcomm Snapdragon 821-processor, 4GB werkgeheugen, een vingerafdruksensor, een dual-camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.