“Foto’s Werkende Samsung Galaxy S8 Gelekt”

Samsung-Galaxy-S8Voor het eerst zijn er foto’s opgedoken waarop vermoedelijk een werkende uitvoering van de Samsung Galaxy S8 te zien is. Tot nu toe doken alleen nog maar renders, schetsen en foto’s op waarop het het toestel uitstond.

Op de onderstaande foto’s zien we de voorkant, onderkant en zijkant van de vermoedelijke Galaxy S8. Ook zien we voor het eerst de interface van het toestel. Hierdoor is duidelijk dat Samsung aan de rechterkant van het scherm een “terug”-knop heeft geplaatst en dat de Galaxy S8 de Edge-interface van de Galaxy S7 Edge heeft overgenomen. In deze Edge-interface kunnen snelkoppelingen naar apps en functies worden geplaatst. Ook zou ‘Always-on Display’ aanwezig zijn. Deze functie zal de tijd en de notificaties altijd weergegeven.

Op de foto’s zien we verder dat de Galaxy S8 in een soort glazen beschermingshoes zit. Ook zijn er geen fysieke en capacitieve knoppen aanwezig. De positie van de camera, irisscanner en andere sensoren komen overeen met eerdere geruchten.

Toch kunnen we nooit met zekerheid zeggen of we hier inderdaad de Galaxy S8 zien. Gelukkig hoeven we niet heel lang meer te wachten om dit te kunnen bevestigen, want Samsung zal de smartphone over ongeveer een maand officieel onthullen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.