Foto Van 3300mAh Accu Samsung Galaxy Note 8 Gelekt

Samsung Galaxy Note 8Samsung zal op 23 augustus de Galaxy Note 8 officieel presenteren, maar de meeste details van de phablet zijn al uitgelekt. Zo weten we waarschijnlijk al alle specificaties van de Note 8, hebben we de phablet al op verschillende renders gezien en is er zojuist een foto opgedoken van de 3300mAh accu.

Volgens de geruchten zal de Galaxy Note 8 worden uitgerust met een 3300mAh accu. Dat is 200mAh kleiner dan de accu in de Galaxy Note 7. Waarschijnlijk heeft Samsung dit besluit genomen als voorzorgsmaatregel, aangezien de accu in de Galaxy Note 7 te groot bleek te zijn en daardoor vlam kon vatten.

Nadat meerdere bronnen hebben gesproken over een 3300mAh accu, is er nu ook een foto opgedoken van deze accu. De kans lijkt dus vrij groot dat de Galaxy Note 8 inderdaad beschikt over een 3300mAh accu.

Samsung Galaxy Note 8 accu

Volgens eerdere geruchten beschikt de Galaxy Note 8 verder over een 6,3-inch Super AMOLED-scherm met een 18.5:9 beeldverhouding, een Samsung Exynos 8895-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 12 megapixel dual-camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en een USB-C aansluiting.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.