Vingerafdrukscanner Pas Bij Galaxy Note 9 Onder Het Scherm

Galaxy-S8-vingerafdrukscannerHet lijkt er op dat we voorlopig nog geen vingerafdrukscanner onder het scherm van Samsung-toestellen te zien krijgen. Volgens de laatste geruchten is de Galaxy Note 9 namelijk het eerste toestel met een vingerafdrukscanner onder het scherm. Samsung zal dit toestel zal pas over meer dan een jaar introduceren.

Voor de introductie van de Galaxy S8 spraken de geruchten al over een vingerafdrukscanner dat onder het scherm zal worden verwerkt. Hierdoor kon je inloggen door je vinger op het scherm te leggen, inplaats van op de homeknop of een scanner aan de achterzijde. Helaas bleek dit gerucht onjuist en heeft Samsung de vingerafdrukscanner uiteindelijk naast de rear-camera geplaatst.

De technologie zou nog niet naar behoren werken, waardoor Samsung op het laatste moment zou hebben besloten om de vingerafdrukscanner aan de achterzijde te plaatsen. Al snel spraken de geruchten over een vingerafdrukscanner onder het scherm van de Galaxy Note 8, die Samsung eind deze maand zal presenteren. Ook dit gerucht lijkt nu onjuist. Waarschijnlijk zien we de vingerafdrukscanner weer aan de achterzijde.

KGI Securities schrijft dat Samsung nog lang nodig heeft om de technologie perfect te laten werken, waardoor ook de Galaxy S9 zal worden overgeslagen. Pas over een jaar moet het mogelijk zijn om de vingerafdrukscanner onder het scherm te verwerken, oftewel bij de lancering van de Galaxy Note 9.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.