“Samsung Galaxy Note 8 Krijgt Drukgevoelig Scherm”

Samsung Galaxy Note 8Samsung zal de Galaxy Note 8 op 23 augustus officieel introduceren, maar het uiterlijk en vrijwel alle specificaties zijn al uitgelekt. De Koreaanse website The Investor schrijft nu echter over een functie die we nog niet eerder zijn tegengekomen in het geruchtencircuit. Volgens de website krijgt de Galaxy Note 8 namelijk een drukgevoelig scherm.

De Samsung Galaxy Note 8 krijgt volgens het laatste gerucht een scherm met een technologie dat vergelijkbaar is met 3D Touch van Apple. Hierdoor kan het scherm registreren hoe hard de gebruiker op het scherm drukt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een verborgen menu met snelkoppelingen naar verschillende functies te openen, door harder op het scherm te drukken. Ook moet het drukgevoelige scherm de functionaliteit van de thuisknop vervangen.

Specificaties Galaxy Note 8
Volgens eerdere gelekte details beschikt de Samsung Galaxy Note 8 verder over een 6,3-inch scherm met een resolutie van 2960 x 1440 pixels en een beeldverhouding van 18,5:9, een Snapdragon 835-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 12 megapixel dual-camera aan de achterzijde, een 8 megapixel camera aan de voorzijde, een vingerafdrukscanner, een 3300mAh accu en een USB-C poort. Ook is de Note 8 uitgerust met een S Pen. De phablet is waarschijnlijk vanaf 15 september verkrijgbaar voor een adviesprijs van 999 euro.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.