“Dit Is De iPhone 8 Met Randloos Scherm”

iPhone-8Wij kijken regelmatig naar wat de concurrentie van Android doet, en dan voornamelijk naar Apple. Ditmaal is er een afbeelding gelekt via de tech-lekker Evan Blass. Op deze afbeelding zien we volgens de bron de iPhone 8 in een beschermhoesje.

Mocht de onderstaande afbeelding kloppen dan zal Apple binnenkort de eerste iPhone met zeer dunne schermranden introduceren. De iPhone 8 lijkt net als de Galaxy S8, de Xiaomi Mi Mix, de Maze Alpha en de Essential Phone te beschikken over een scherm dat vrijwel de gehele voorkant in beslag neemt.

iPhone8 evan blass

Vanwege het beschermhoesje kunnen we niet goed zien hoe de rest van de iPhone 8 er uit komt te zien, maar we zien wel een uitsparing in het scherm voor de selfie-camera, de speaker en de sensoren. Een fysieke homeknop ontbreekt, waardoor we op de bovenstaande render niet kunnen zien waar Apple de vingerafdrukscanner heeft geplaatst.

Volgens eerdere geruchten heeft het scherm een formaat van 5,8-inch, maar zal de iPhone 8 niet groter zijn dan smartphones met een 5,2-inch scherm.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.