Razer Phone 2 Krijgt 512GB Opslagruimte

Razer-PhoneEr zijn opnieuw details opgedoken over de aankomende Razer Phone 2. Ditmaal in een benchmark-app, die informatie geeft over de processor, opslagruimte, het scherm en de Android-versie.

Razer gaf onlangs aan dat het bedrijf werkt aan een opvolger van de Razer Phone. Sindsdien duiken er steeds meer details op over deze gaming-smartphone. Ditmaal is een screenshot gedeeld van de benchmark-app AnTuTu. Volgens de gegevens van AnTuTu beschikt de Razer Phone 2 in ieder geval over een schermresolutie van 2560 x 1440 pixels, een Snapdragon 845-processor, 8GB werkgeheugen en maar liefst 512GB opslagruimte. De geteste smartphone draaide op Android 8.1 (Oreo).

AnTuTu-benchmark-Razer-Phone-2

Naar verwachting krijgt de Razer Phone 2 geen extreem dunne schermranden, omdat er dan meer ruimte overblijft voor de front-facing speakers en omdat de smartphone dan makkelijker vast te houden is tijdens het gamen.

Volgens tech-lekker Roland Quandt is de kans groot dat de Razer Phone 2 zal worden uitgerust met Chroma LEDs effecten. Waarschijnlijk zal deze verlichting worden geactiveerd zodra er meldingen binnenkomen.

Het is nog onduidelijk wanneer de Razer Phone 2 zal worden gelanceerd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.