“Samsung Galaxy Fold Verschijnt In Juli Op De Markt”

Samsung-Galaxy-Fold-kleurenVolgens de laatste geruchten zal Samsung de Galaxy Fold in juli eindelijk uitbrengen. Het was oorspronkelijk de bedoeling om de opvouwbare smartphone begin mei op de markt te brengen, maar vanwege schermproblemen heeft Samsung de lancering moeten uitstellen.

Vlak voor de lancering van de Galaxy Fold deelde Samsung een aantal testexemplaren met reviewers. De testers waren echter niet te spreken over de Galaxy Fold. Het scherm van verschillende exemplaren brak namelijk al binnen enkele dagen. Ten eerste bleek het heel eenvoudig om de beschermlaag van het opvouwbare scherm te verwijderen. Wanneer testers deze laag verwijderden brak het scherm zeer eenvoudig. Daarnaast bleek de scharnier van de smartphone gevoelig voor stof, wat een andere oorzaak was voor het breken van het scherm. Vanwege deze problemen moest Samsung genoodzaakt de lancering uitstellen, zodat de fabrikant de problemen eerst kon oplossen.

Samsung heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om het design van de Galaxy Fold te verbeteren. Zo moet het beschermingsfolie nu in het scherm geïntegreerd zijn en is de scharnier beter bestand tegen stof. Samsung voert nu de laatste tests uit. Een topman van Samsung zou tegen een Zuid Koreaanse krant hebben gezegd dat de Galaxy Fold in juli zal worden uitgebracht. Samsung zal de exacte datum volgens de krant deze maand bekendmaken.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.