Renders Van Verschillende Huawei Mate 30-varianten Gelekt

Huawei_Mate_30_Porsche_Design-2Er zijn een aantal renders verschenen waarop verschillende varianten van de Huawei Mate 30-serie te zien zijn. We verwachten naast de reguliere Mate 30 ook een Mate 30 Lite, een Mate 30 Pro en een Porsche Design-versie.

De renders zijn gedeeld door telecomjournalist Evan Blass. We zien dat de Porsche Design-versie aan de achterkant een verticale streep heeft met daarin de vierdubbele camera. De behuizing lijkt voor een gedeelte te bestaan uit leer.

Huawei_Mate_30_Porsche_Design-1

Daarnaast zien we dat de reguliere Mate 30 een plat scherm heeft met een kleine notch voor een dubbele selfie-camera. Waarschijnlijk gaat het om een reguliere lens en een infrarood lens voor gezichtsherkenning. De Huawei Mate 30 Lite lijkt veel op de Mate 20. Achterop vinden we een vierkante camera-module met daaronder een vingerafdrukscanner. De Mate 30 Pro heeft een in-display vingerafdrukscanner in plaatst van een vingerafdrukscanner aan de achterkant.

Huawei zal de nieuwe vlaggenschip-smartphones donderdag al introduceren. Uiteraard delen wij na de introductie alle specificaties met jullie. Eerder schreven wij al dat de smartphones geen toegang hebben tot Google diensten zoals de Google Play Store.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.