Opnieuw Google Pixel 4 XL-foto’s Opgedoken

google-pixel-4-xl-wit-fotoGoogle zal de Pixel 4 en Pixel 4 XL volgens de laatste berichten op 15 oktober officieel introduceren, maar de smartphone is al meerdere keren gespot op gelekte foto’s. Dit keer zijn foto’s van de witte uitvoering gelekt, waarop de voorkant en de achterkant goed te zien zijn. Ook zien we enkele specificaties van de smartphone.

De nieuwste foto’s zijn gemaakt door de Vietnamese winkel D Store Mobile en gedeeld door The Verge. Het gaat om in totaal 21 foto’s. We zien opnieuw hetzelfde design, met aan de achterkant een vierkante camera-module en een Google logo, aan de zijkant een gekleurde powerknop en aan de voorkant een scherm zonder notch. De randen rondom het scherm zijn vrij dik.

Op één van de foto’s zien we ook een lijst met camera details. Zo heeft de camera aan de achterkant een 12,2 megapixel IMX363-sensor met een f/1.73 diafragma en pixels van 1,4-micron. De camera aan de voorkant heeft een 8 megapixel resolutie, een f/2.0 diafragma en 1,22-micron pixels.

foto-Google-Pixel-4-wit-2

De Pixel 4 XL heeft 6GB werkgeheugen, een 90Hz scherm met een resolutie van 3.040 bij 1.044 pixels en een Snapdragon 855-processor. De accu heeft een capaciteit van 3700 mAh. De smartphone draait uit de doos op Android 10.

foto-Google-Pixel-4-wit-1

Google zal de Pixel 4 en de Pixel 4 XL volgende maand tijdens een ‘Made by Google’-event officieel introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.