Kickstarter Nu Ook Beschikbaar Voor Nederlandse Ondernemers

KickstarterKickstarter, een crowdfundingsite waar creatieve mensen geld kunnen inzamelen om een product te verwezenlijken, is nu beschikbaar voor Nederlandse ondernemers. Onder andere de succesvolle Pebble smartwatch is werkelijkheid geworden dankzij Kickstarter.com. Net als de op Android draaiende Pine smartwatch en vele andere producten.

Nederlanders kunnen vanaf 29 april projecten starten om geld in te zamelen om een idee te verwezenlijken. Nederland is het zesde land, na VS, Groot-Brittannië, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland dat gebruik kan maken van de crowdfundingsite.

Vandaag organiseert Kickstarter een online bijeenkomsten om Nederlandse gebruikers wegwijs te maken met de crowdfundingsite. Op Kickstarter kunnen Nederlandse ondernemers wereldwijd opzoek gaan naar donateurs. Donateurs ontvangen in ruil voor hun steun vaak een cadeautje. Hoe meer geld je investeert hoe meer je terug krijgt van de ondernemer. Vaak ontvangen donateurs als eerste het product dat de ondernemer wil gaan ontwikkelen.

Wij zijn erg benieuwd naar de creativiteit van de Nederlandse ondernemers en hopen veel Android producten te zien.

via [VK]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.