Samsung Wil Samenwerken Met BlackBerry

Samsung LogoSamsung wil een samenwerking aangaan met BlackBerry, waarbij de Blackberry-technologie in Samsung-apparaten zal worden verwerkt. Dit heeft Samsung-topman van de mobiele afdeling J.K. Shin laten weten tijdens een interview met The Wall Street Journal.

Doordat Samsung en BlackBerry de laatste tijd regelmatig gesprekken met elkaar voerden, gingen er geruchten over een overname van BlackBerry. Zowel BlackBerry als Samsung ontkenden deze geruchten echter. Vandaag is tijdens een interview met topman J.K. Shin duidelijk geworden waarom de twee bedrijven elkaar regelmatig spraken. Samsung zou namelijk interesse hebben in een samenwerking.

Wij willen samenwerken met Blackberry, maar het bedrijf niet overnemen“, aldus Shin.

Samsung wil niet vertellen op welk gebied de twee bedrijven willen gaan samenwerken. Ook laat Shin weten dat Samsung niet geïnteresseerd is in de 44.000 patenten van BlackBerry.

Vorig jaar kwamen BlackBerry en Samsung al overeen dat beide bedrijven elkaars beveiligingssoftware mogen gebruiken. Samsung is verder tevreden over de voortgang van de beveiligingssoftware, Knox. Knox vertoont vergelijkingen met de beveiligingssoftware van BlackBerry.

bron [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.