“Samsung Heeft Productie Galaxy S6 Edge Verdrievoudigd”

Samsung-Galaxy-S6-EdgeDoordat de vraag naar de gebogen Galaxy S6 Edge groter is dan verwacht, heeft Samsung besloten om te productie van de smartphone te verdrievoudigen. Zo schrijft de Koreaanse nieuwssite Etnews.

De Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge zullen pas vanaf 10 april in Nederland te koop zijn, maar lijkt nu al een groot succes. De hoeveelheid pre-orders voor de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge zijn groter dan verwacht. Doordat de verkoop van de Edge-versie van de Galaxy Note 4 geen super groot succes was, verwachte Samsung niet dat de Galaxy S6 Edge in eens wel een groot succes zal zijn. Daarom heeft Samsung de productie van de Galaxy S6 Edge flink moeten opvoeren.

De Galaxy S6 Edge is voorzien van een gebogen 5,1-inch display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, een 64-bit Exynos 7 Octa-Core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB, 64GB of 128GB opslagruimte, een 16 megapixel camera met optische beeldstabilisatie aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, 4G, NFC en een 2600mAh accu. Ook beschikt de smartphone over een metalen behuizing.

De Galaxy S6 Edge krijgt een adviesprijs mee van 849 euro en is vanaf 10 april in Nederland verkrijgbaar. De normale Galaxy S6 kost 699 euro.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.