Orange Frankrijk Lekt Renders HTC One A9

HTC One A9De Franse provider Orange heeft per ongeluk renders en de adviesprijs van de nog onaangekondigde HTC One A9 online gezet. De smartphone krijgt in Frankrijk een flinke adviesprijs mee van 599,90 euro.

De HTC One A9 zal op 20 oktober officieel worden aangekondigd, maar erg spannend zal de aankondiging van HTC’s nieuwe smartphone niet zijn. Zo zijn afbeeldingen en specificaties van de HTC One A9 al verschillende keren gelekt. Ook maakt de adviesprijs de smartphone een stuk onaantrekkelijker.

Wij hopen echter dat de genoteerde prijs van Orange Frankrijk een foutje is geweest. Een dergelijke adviesprijs voor een mid-range smartphone is namelijk voor niemand aantrekkelijk en zal HTC niet helpen om weer een actieve speler op de smartphonemarkt te worden.

Volgens de webpagina van Orange beschikt de HTC One A9 over een 5-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 4 megapixel camera aan de voorkant en Android 6.0 (marshmallow). Eerdere geruchten spreken over een vingerafdrukscanner, een Snapdragon 617-processor, 2GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte.

Aangezien het niet de bedoeling was om de pagina van de HTC One A9 al online te zetten, denken wij dat er een redelijke kans is dat de adviesprijs van 599,90 euro gewoon een tijdelijke “placeholder” is en dat deze uiteindelijk zal worden vervangen met de echte adviesprijs zodra ze deze hebben ontvangen van HTC. Het design van de smartphone ziet er redelijk uit, maar doet ons wel een beetje denken aan de iPhone.

Op 20 oktober zal HTC tijdens de introductie van de HTC One A9 bevestigen of de bovenstaande geruchten wel of niet kloppen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.