De Telefoonverzekering Als Pleister Op De Wonden

Smartphone VerzekeringIedereen heeft weleens te maken met een ongeluk. Vaak wel meerdere keren per jaar en soms wel een aantal keer in de week. Dat is het moment dat er iets verkeerds gaat en er bijvoorbeeld waardevolle spullen kapotgaan, de planning helemaal verkeerd loopt of dat er zelfs mensen bij betrokken zijn. Wat voor situatie het ook is, ongelukken hebben altijd een negatief effect. Helaas is het onoverkomelijk, omdat we allemaal onvolmaakt zijn en daardoor fouten maken.

Voorbeeld: je laat per ongeluk je peperdure smartphone vallen waardoor er barsten en krassen op het toestel komen. Op dat moment voel je je ontzettend ongelukkig, omdat de telefoon een vast onderdeel is geworden in ons leven en we eigenlijk niet zonder telefoon meer kunnen. Ongelukken kunnen we vaak niet voorkomen, maar er zijn welke middelen die pijn de verzachten, waaronder een telefoon verzekering. Deze vormt dat als het ware een pleister op de wonden. Wat wordt daarmee bedoeld?

Kosteloos laten repareren

Eén van de voordelen van een telefoon verzekering is dat je zelf niet voor de kosten hoeft op te draaien als je deze wilt laten repareren. Als er bijvoorbeeld enorme barsten in het scherm zitten waardoor het onleesbaar wordt, is het logisch dat je deze wilt laten vervangen. Zonder verzekering betaal je zelf die kosten. Deze kunnen soms behoorlijk hoog uitvallen, waardoor dit ook nog eens een enorme aanslag is op je portemonnee. Dat betekent dus dat je eigenlijk dubbelpech hebt: een kapotte smartphone en de kosten voor de reparatie. Met een telefoon verzekering heb je die zorgen niet, want de verzekeraar vergoed  de reparatie van jouw toestel. Wil je dus een hoop narigheid voorkomen, laat dan je telefoon vandaag nog verzekeren.

 Verzekerd tegen diefstal

Een andere reden waarom veel mensen een telefoon verzekering afsluiten is deze niet alleen beschadigd kan raken, maar ook bang zijn dat op een dag hun toestel wordt gestolen. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren en dan heb je helemaal geen telefoon meer. Het enige wat je dan kunt doen is aangifte doen en een nieuw toestel kopen. Met een telefoon verzekering krijg je geld van de verzekeraar om dan een nieuwe te kopen. Je krijgt je oude smartphone er niet meer terug, maar het is een kleine geruststelling. De kans is klein dat jouw toestel wordt gestolen, maar als het gebeurt, dan hoef je zelf niet voor alle kosten op te draaien.  

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.