Fix voor Transformer op komst

De update naar Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) voor de ASUS Transformer heeft helaas ook voor wat problemen gezorgd. Zo start de TF101 soms zomaar op of blijft ie in het opstarten hangen. Daarnaast zijn er nog wel een paar vreemde bugs te vinden, waardoor de langverwachte update toch niet zo goed uitpakt als verwacht.

Aan Eurodroid laat ASUS weten dat ze iedereen bedanken voor de feedback. Daarnaast bieden ze hun excuses aan voor de problemen die sommige gebruikers hebben. ASUS is daarom hard aan het werk om met een fix te komen. Wanneer die precies komt, is nog niet zeker, maar ASUS hoopt dat aan het begin van volgende week.

Omdat er nogal veel verschillende problemen zijn, weet ASUS niet precies waar ze moeten zoeken naar de oplossing. Er zijn gebruikers van de Transformer te vinden die van de problemen zijn afgekomen door de TF101 terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, door apps te verwijderen of andere apps te updaten.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.