Asus Introduceert ROG Phone 6D en ROG Phone 6D Ultimate

Asus heeft twee nieuwe ROG-smartphones aangekondigd. Toestellen in de ROG-serie zijn speciaal gemaakt voor gamers en zijn uitgerust met krachtige specs en een extra goed koelsysteem. De ROG Phone 6D en ROG Phone 6D Ultimate beschikken beide over een Dimensity 9000 Plus-processor.

De specificaties van de Asus ROG Phone 6D en ROG Phone 6D Ultimate komen grotendeels overeen met die van de ROG Phone 6-serie, maar de ROG Phone 6D Ultimate heeft een uitgebreider koelsysteem. Ook is er dit keer gekozen voor een processor van MediaTek, in plaats van Qualcomm. De Dimensity 9000 Plus-soc heeft een Arm Cortex-X2-core op 3,2GHz, drie Cortex-A710-cores op 2,85GHz en vier Cortex-A510-cores. Beide smartphones hebben een 6,75-inch AMOLED-scherm met een 165W verversingssnelheid voor extra vloeiende beelden, een 6000mAh accu met ondersteuning voor 60W snelladen en Bluetooth 5.3-ondersteuning.

Verder heeft de ROG Phone 6D maximaal 16GB Lpddr5x werkgeheugen en 256GB opslagruimte, terwijl de ROG Phone 6D Ultimate tot 512GB opslagruimte heeft. Daarnaast krijgt de Ultimate-uitvoering een afneembare AeroActive Portal. Dit is een koelsysteem die je aan de achterkant van de smartphone kunt bevestigen om via een automatisch openende luchtinlaat het interne koelblok van de smartphone te koelen. De huidige ROG Phone 6 komt ook met een afneembaar koelsysteem, maar deze heeft geen opening naar het koelsysteem van de smartphone.

De ROG Phone 6D komt naar Europa voor 949 euro (12GB + 256GB). De ROG Phone 6D Ultimate verschijnt op de markt voor een adviesprijs van maar liefst 1399 euro.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.