Sony Houdt Persconferentie Tijdens Mobile World Congress

Sony MWCSony is gestart met het versturen van uitnodigingen voor een persconferentie op de Mobile World Congress in Barcelona. Het is niet bekend welk product de Japanse fabrikant zal introduceren, aangezien een opvolger van de Xperia Z5 naar verwachting pas eind dit jaar zal worden geïntroduceerd.

Er gaan veel geruchten rond over verschillende fabrikanten die tijdens de Mobile World Congress nieuwe apparaten zullen introduceren. Over Sony horen we echter vrij weinig. Toch is de fabrikant gestart met het uitnodigen van de pers voor een evenement dat maandag 22 februari zal plaatsvinden.

De kans is klein dat Sony een smartphone zal presenteren, aangezien de fabrikant deze maand al de Sony Xperia M5 heeft geïntroduceerd. Vorig jaar introduceerde Sony de nieuwste Sony M-smartphone tijdens de MWC.

De kans is groter dat Sony een nieuwe Xperia-tablet of wearable zal presenteren. Ook werkt Sony momenteel aan een VR-headset voor de Playstation. De uitnodiging bevat zelf geen aanwijzingen, dus we zullen simpelweg moeten afwachten.

SonyMWC 2015 uitnodiging

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.