T-Mobile Laat Databundel Verdelen Over Meerdere Apparaten

T-MobileVanaf deze maand kunnen T-Mobile klanten dankzij een zogenaamde MB-verdeler een databundel verdelen over meerdere apparaten. Volgens T-Mobile werkt de MB-verdeler ‘eenvoudig, flexibel en bij de meeste abonnementen zonder extra maandelijkse kosten‘.

Nieuwe en bestaande T-Mobile klanten kunnen de MB-verdeler voor een eenmalig bedrag van 14,99 euro aanschaffen. Hiervoor krijg je ook twee extra simkaarten. De MB-verdeler kan met bijna alle abonnementen met een databundel gebruikt worden.

Consumenten willen op steeds meer apparaten mobiel internet gebruiken. Ze willen daarvoor niet altijd afhankelijk zijn van een wifi-netwerk. Klanten balen ervan dat ze dan voor ieder apparaat een apart abonnement moeten afsluiten. Dankzij de MB-verdeler hoeft dat niet meer. Met de MB-verdeler kunnen klanten de MB’s uit één databundel verdelen over meerdere apparaten. Het komt regelmatig voor dat klanten MB’s uit hun databundel overhouden, deze MB’s zijn ze de volgende maand dan kwijt. Met de MB-verdeler kunnen klanten deze MB’s ook gebruiken voor andere apparaten. Voor eigen apparaten of de apparaten van gezinsleden. Zij hoeven zich dus geen zorgen meer te maken of zij de data die ze hebben ingekocht wel verbruiken. Kortom; je MB’s maximaal benutten.

Naast de eenmalige betaling van 14,99 euro zijn er geen maandelijkse kosten verbonden aan de MB-verdeler.

via [connexieb2b]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

 1. Lex schreef:

  HOEZO DATABUNDEL.

  In de omringende landen hebben ze mobiel internet zonder databundels “onbeperkt internet”

  MB’s maximaal benutten, 1 MS is anno 2016 niet meer even hard niezen en het is weg.

  Hier in nederland zit je krampachtig te internetten constant letten op de teller. Nu is T-Mobile de goedkoopste in nederland 12GB voor €30,-

  Tijd dat er ook in nederland de Data bundels verdwijnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.