W2019 Is Eerste Samsung-smartphone Zonder 3.5mm-jack

Samsung-W2019Op het internet zijn foto’s opgedoken van de Samsung W2019, een high-end klaptelefoon met twee schermen voor de Chinese markt. Het valt op dat de smartphone niet is uitgerust met een 3.5mm koptelefoonaansluiting.

Op de foto’s zien we een klaptelefoon met aan de binnenkant en buitenkant een scherm. Ook beschikt de Samsung W2019 over een Bixby-knop, een vingerafdrukscanner in de power-knop en een dual-camera. Op de behuizing is echter geen 3,5mm-jack aanwezig. Dit zou dus betekenen dat Samsung binnenkort voor het eerste een smartphone op de markt brengt zonder de geliefde 3.5mm koptelefoonaansluiting.

Samsung brengt in China ieder jaar een high-end klaptelefoon op de markt die voor een flinke adviesprijs over de toonbank moet gaan. In China is een veel grotere vraag naar dergelijke smartphones dan bijvoorbeeld in Europa. Mogelijk test Samsung nu of het wel of niet een goed idee is om de 3.5mm-jack achterwege te laten. Het is daarom goed mogelijk dat andere vlaggenschip-toestellen van Samsung in de toekomst ook zonder koptelefoonaansluiting op de markt verschijnen.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.