Renders Galaxy Note 6 Edge Opgedoken

samsung-galaxy-note-6Via de doorgaans goed geïnformeerde lekker @onleaks is een render opgedoken van de Galaxy Note 6 Edge. Deze phablet zal vermoedelijk in augustus samen met de reguliere Galaxy Note 6 worden aangekondigd.

@onleaks heeft zelf een render in elkaar gezet op basis van informatie die hij heeft ontvangen. Het ontwerp lijkt erg veel op die van de Galaxy Note 5. Wel heeft de phablet aan zowel de voorkant als aan de achterkant gebogen zijkanten. Hierdoor is de phablet comfortabel vast te houden.

Wat ook opvalt is de normale camera met een led-flitser aan de achterzijde. Eerdere geruchten spraken namelijk over de aanwezigheid van een dual-camera. Ook lijkt er onder de flitser een sensor te zitten. Mogelijk is dit een hartslagmeter. Volgens @onleaks meet de Galaxy Note 6 Edge 153,5 x 73,9 x 7,9 mm. Dit is iets dikker en langer dan de Galaxy Note 5. Deze meet 153,2 x 76,1 x 7,6 mm. Mogelijk komt dit door een grotere accu.

De Galaxy Note 6 komt in tegenstelling tot de Galaxy Note 5, waarschijnlijk wel in Europa op de markt. Geruchten spreken overigens ook over de mogelijkheid dat de phablet onder de naam “Galaxy Note 7” zal worden uitgebracht. Samsung zou de naamgeving van de Galaxy S-serie en de Galaxy Note-serie namelijk gelijk willen houden om verwarring te voorkomen.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.