Modulaire Smartwatch Blocks Nu Te Pre-orderen

modulaire blocks smartwatch“Blocks” is een modulaire smartwatch die is ontstaan uit een kickstarter campagne. Binnen slechts enkele uren haalde de campagne de benodigde 250.000 dollar op en dit bedrag steeg uiteindelijk naar meer dan 1,6 miljoen dollar  De pre-order voor de smartwatch is inmiddels officieel van start gegaan.

Blocks is geen normale smartwatch. De smartwatch is namelijk voorzien van hardware-modules in de polsband, waardoor de gebruiker zelf de hardware kan veranderen. Het is onder andere mogelijk om andere sensoren zoals een GPS of hartslagmeter aan de smartwatch toe te voegen, maar je kan ook kiezen voor een extra accu of LED-lampje.

Voor 330 dollar krijg je de smartwatch met vier verschillende modules. Blocks is verder voorzien van een stalen behuizing, een 1,39-inch AMOLED scherm met een resolutie van 400 bij 400 pixels, een Snapdragon 2100 processor, 512MB werkgeheugen, 4GB opslagruimte, een 300 mAh accu en Bluetooth 4.1. Voor meer informatie kan je terecht op de officiële website.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.