Motorola Moto 360 Krijgt Geen Android Wear 2.0-update

Motorola-Moto-360-SmartwatchMotorola zal de eerste versie van de Moto 360 smartwatch niet updaten naar Android Wear 2.0. De smartwatch is een kleine twee jaar geleden geïntroduceerd en is nu te oud om nog te kunnen werken met de nieuwste versie van Android Wear. De Moto 360 zal nog wel beveiligingsupdates ontvangen zodra er kwetsbaarheden worden gevonden.

Motorola heeft dit via Twitter bekend gemaakt. Veel details over dit besluit geeft de dochteronderneming van Lenovo niet vrij. De tweede generatie van de Moto 360, die Motorola in september 2015 heeft gelanceerd, zal uiteraard nog wel updates ontvangen. De nieuwe Moto 360 heeft betere specificaties en meer varianten. Zo hebben gebruikers een ruimere keuze uit materialen en polsbandjes.

Google introduceerde Android Wear 2.0 in mei tijdens de jaarlijkse Google I/O ontwikkelaarsconferentie. Met de nieuwste versie van Android Wear is het onder andere mogelijk om applicaties te openen zonder een internetverbinding en is er een nieuwe manier van tekstinvoer toegevoegd. Ook kan de smartwatch gebruikt worden zonder dat je de wearable eerst met koppelen aan een smartphone.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.