Samsung Galaxy J2 Krijgt LED-ring Voor Notificaties

Samsung-Galaxy-J2-2016-LED-ringUit een handleiding van de Samsung Galaxy J2 (2016), die per ongeluk vroegtijdig door Samsung India online is gezet, kunnen we opmaken dat de smartphone is voorzien van een notificatie-ring aan de achterkant van de smartphone.

De ring is geplaatst om de lens van de camera en is voorzien van een led-verlichting waarmee notificaties kunnen worden getoond. Gebruikers kunnen per contactpersoon of per applicatie een kleur selecteren. Hierdoor weet je aan de hand van de kleur wat voor notificatie je hebt ontvangen. De ring staat standaard uit en gebruikers moeten zelf de ring activeren met de meegeleverde Glow-app. De ring kan ook gaan branden als de accu bijna leeg is of als de opslagruimte vol is.

Het is niet bekend hoe de ring er precies uitziet, aangezien er nog geen foto is gelekt. We weten alleen de locatie van de ring, dankzij de bovenstaande afbeelding. De smartphone is al gekeurd door de Amerikaanse FCC, waardoor we weten dat de Galaxy J2 (2016) in ieder geval in India en de Verenigde Staten op de markt zal verschijnen. Over een eventuele lancering in Europa is nog niks bekend.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.