“OnePlus 5 Wordt Op 15 Juni Geïntroduceerd”

OnePlus-5-Hello5-teaserVolgens een eerder gerucht zou OnePlus de OnePlus 5 op 15 juni presenteren, maar gisteren schreven we dat OnePlus nog opzoek is naar mensen die de camera van de smartphone willen testen. Hierdoor leek een introductie op 15 juni vrij onwaarschijnlijk. Toch is er nu een poster gelekt waarop de datum “15 juni” staat vermeld.

Via een Chinese lekker, die in het verleden vaker juiste informatie heeft gedeeld, is een poster opgedoken voor de introductie van de OnePlus 5. Op deze poster zien we de datum 15 juni en de tijd 15:00. OnePlus liet eerder weten dat we de OnePlus 5 deze zomer kunnen verwachten. Op 15 juni is het echter nog geen zomer. Misschien bedoelde OnePlus met de zomer de leveringstermijn.

OnePlus 5 poster 15 juni

Verpakking
OnePlus heeft op de Chinese website Weibo een poll geplaatst met verschillende verpakkingen. Mensen met een Weibo-account kunnen stemmen op één van de onderstaande verpakkingen.

OnePlus-5-verpakking

Specificaties
OnePlus heeft zelf al bevestigd dat de OnePlus 5 beschikt over een Snapdragon 835-processor en een vingerafdrukscanner aan de voorkant. Geruchten spreken verder over 6GB werkgeheugen, een dubbele camera aan de achterkant en Android 7.1.1 (Nougat).

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.