Alcatel Idol 4 Nu Beschikbaar In Nederland

Alcatel Idol 4Alcatel introduceerde de Idol 4 en de Idol 4S tijdens de MWC in februari. De smartphones beschikken over nette specificaties en de Idol 4S wordt geleverd in een speciale VR-verpakking. De Alcatel Idol 4 ligt nu in Nederland in de winkels met een vanaf adviesprijs van 280 euro. Begin volgende maand is ook de Idol 4S in Nederland te koop.

De Alcatel Idol 4 draait op Android 6.0 (Marshmallow) en beschikt over een 5,2-inch Full HD-display met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een Snapdragon 617-processor, 3GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel selfiecamera, een 2610 mAh accu, dualSIM-ondersteuning, 4G, NFC en FM-radio.

De smartphone heeft ondersteuning voor Qualcomm’s Quick Charge 2.0-standaard, waardoor de accu in 30 minuten tijd van 0 tot 60 procent kan worden opgeladen. De speakers van de smartphone zijn ook interessant, aangezien Alcatel twee speakers aan de voorkant en twee speakers aan de achterkant heeft geplaatst. Hierdoor maakt het volgens de fabrikant voor de geluidskwaliteit niet uit hoe je de telefoon neerlegt. 

Als extraatje kan de verpakking van de Alcatel Idol 4S worden omgetoverd tot een VR-bril. Dit is ideaal voor het bekijken van 360-graden video’s of het spelen van virtual reality spellen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

2 Reacties

  1. Lou Bommer zegt:

    Mijnheer Eissens,
    Voor wat betreft het omtoveren van de verpakking tot een VR-bril; ik dacht dat dat was voorbehouden aan de Idol 4+ of de Idol 4S?
    Of is hier sinds de aankondiging door de fabrikant een wijziging in aangebracht?
    m.vr.gr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *