Specificaties Motorola Moto Z Play Gelekt

Motorola Moto Z Play VertexLenovo, het moederbedrijf van Motorola, introduceerde vorige week de nieuwe Moto Z-lijn. De fabrikant toonde toen twee smartphones, de Moto Z en de Moto Z Force. Op het internet zijn nu details opgedoken van een derde, nog niet aangekondigde smartphone, de Moto Z Play.

Geruchten over de Motorola Moto Z Play, die de codenaam Vertex zou dragen, doken eerder al op. Inmiddels is de smartphone vermoedelijk in de benchmarkdatabase van Geekbench opgedoken. Volgens deze benchmarktest beschikt de smartphone over een 5,5-inch display met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een Snapdragon 625 ocatcore processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 3600 mAh accu. De smartphone zou slechts 5,9 mm dik zijn.

Wanneer Motorola de Moto Z Play officieel zal introduceren is niet bekend, maar zodra toestellen opduiken in benchmarktests hoeven we doorgaans niet al te lang meer te wachten op een officiële introductie.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.