Samsung Galaxy S9 Krijgt Qualcomm Snapdragon 845

Qualcomm-SnapdragonQualcomm heeft officieel laten weten dat de Samsung Galaxy S9 zal worden uitgerust met een Snapdragon 845-processor. Het gaat wel om de Amerikaanse versie van de smartphone. De variant die in Europa op de markt zal worden gebracht beschikt waarschijnlijk over Samsung’s eigen Exynos 9810-chipset.

Qualcomm heeft de afgelopen dagen veel details vrijgegeven over de nieuwe Snapdragon 845-chipset. Zo weten we onder andere dat de Snapdragon 845 25 tot 30 procent sneller en 30 procent zuiniger is dan de Snapdragon 835. Ook heeft de chipset betere grafische processoren voor een grotere helderheid en betere foto’s in donkere omgevingen.

We weten nu ook dat de Amerikaanse Galaxy S9 zal worden uitgerust met Qualcomm’s nieuwe chipset. Hierdoor zal de smartphone een stuk krachtiger en zuiniger zijn dan de huidige Galaxy S8. De accu zal met de nieuwe Qualcomm Quick Charge 4+ in een kwartiertje volgeladen zijn en dankzij de verbeterde grafische processoren kan de smartphone nog mooiere foto’s maken. Samsung zal de Galaxy S9 begin 2018 introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.