Pebble Haalt Met Nieuwe Kickstarter-crowdfundcampagne $12,8 Miljoen Op

Pebble 2-Time 2-Pebble CorePebble heeft met een nieuwe crowdfundcampagne voor nieuwe wearables maar liefst 12,8 miljoen dollar opgehaald, ongeveer 11,5 miljoen euro. Pebble wil dit geld gebruiken voor de productie van de Pebble 2, Time 2 en de Pebble Core.

In totaal hebben 66.673 mensen bijgedragen aan de campagne. De Pebble 2 en de Pebble Time 2 zijn de opvolgers van de originele Pebble smartwatch en de Pebble Time. Met deze smartwatches kan je onder andere je slaap, stappen en hartslag bijhouden. De Pebble 2 heeft een hogere resolutie dan zijn voorganger en is ook een stukje groter.

De Pebble Core is de eerste wearable van het bedrijf die niet in de smartwatch categorie thuishoort. De Core draag je namelijk niet om de pols. Met de Core kan je onder andere muziek streamen via Spotify en in geval van nood een noodsignaal uitzenden. Ook is het apparaatje voorzien van een GPS-locator. De Core kan aan een kledingstuk worden vastgeklemd of gewoon in de broekzak worden gestopt.

In de derde kickstarter campagne vroeg Pebble om 1 miljoen dollar en dit bedrag is ruim binnengehaald. Toch is de derde kickstarter campagne van Pebble minder populair de eerste twee campagnes.

De Pebble 2 krijgt een adviesprijs mee van 99 dollar (omgerekend ongeveer 88 euro), de Pebble Time 2 kost 169 dollar (omgerekend ongeveer 151 euro) en de Pebble Core gaat over de toonbank voor 69 dollar (ongeveer 61 euro). Vanaf september zal Pebble de nieuwe wearables verzenden.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.