Samsung Herstart Verkoop Galaxy Note 7 Eind September

Samsung Galaxy Note 7 zilverVanwege explosiegevaar heeft Samsung de verkoop van de Galaxy Note 7 tijdelijk moeten staken. Samsung zal het probleem met de accu’s eerst moeten oplossen voordat de phablet weer kan worden verkocht. De Zuid-Koreaanse fabrikant heeft nu laten weten dat de eerste Galaxy Note 7-toestellen op 28 september weer worden verkocht.

CNN heeft contact gehad met een woordvoerder van Samsung. Deze woordvoerder heeft laten weten dat de verkoop van de Galaxy Note 7 op 28 september weer van start gaat. De eerste lading toestellen zullen als eerste in thuisland Zuid-Korea worden verkocht. Het is niet duidelijk wanneer de andere landen aan de beurt zijn. Dit is afhankelijk van “de omstandigheden“, aldus de woordvoerder.

In Nederland lag de Galaxy Note 7 nog niet in de winkel voordat alle verkochte toestellen werden teruggeroepen vanwege explosiegevaar. Wel was het mogelijk om een pre-order te plaatsen. Wanneer de mensen die een pre-order hebben geplaatst de phablet kunnen verwachten, is nog niet bekend.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.