Sharp Aquos S2 Krijgt Vingerafdrukscanner Onder Het Scherm

Sharp Aquos S2Volgens de laatste geruchten krijgt de Sharp Aquos S2 als één van de eerste smartphones een vingerafdrukscanner onder het scherm. Ook krijgt het toestel een scherm met een 4K-resolutie.

Fabrikanten als Samsung en Apple werken al een lange tijd aan een vingerafdrukscanner die onder het scherm van een smartphone kan worden geplaatst. Deze technologie zou echter nog niet perfect werken, waardoor Samsung de scanner pas bij de lancering van de Galaxy Note 9 voor het eerst kan gebruiken.

Sharp zou al wel een oplossing hebben gevonden om de vingerafdrukscanner succesvol onder het scherm van een smartphone te verwerken. De Sharp Aquos S2 is volgens de geruchten de eerste smartphone die met deze vingerafdrukscanner zal worden uitgerust.

De Sharp Aquos S2 zou qua design wat weghebben van de iPhone. De smartphone krijgt een 4k display met een aantal ‘indrukwekkende features’. Wat deze features zijn is nog onduidelijk. Op een ‘gelekte render’ zien we dat toestel een volledig randloos scherm heeft. In hoeverre deze render klopt is nog even afwachten.

via [allaboutphones]

 

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.