“Xiaomi Start Binnenkort Met Verkoop In Griekenland”

xiaomiIn Europa hebben veel mensen nog nooit een smartphone van Xiaomi gehad, maar in Azië is het merk erg succesvol. Toch wil de Chinese fabrikant nu actiever worden in Europa en zijn de producten van het bedrijf sinds kort al beschikbaar in Polen en Oekraïne. Als we de geruchten mogen geloven zal nog voor het einde van dit jaar het derde Europese land, Griekenland, hieraan worden toegevoegd.

De smartphones van Xiaomi staan bekend om de goede prijs/kwaliteitsverhouding en gaan in Azië dan ook als warme broodjes over de toonbank. Consumenten in de VS en Europa moeten de smartphones importeren uit Azië, waardoor er nog importkosten overheen komen en er geen gebruik kan worden gemaakt van de garantie. Gelukkig lijkt de fabrikant zich nu steeds meer te willen richten op Europa en zijn de toestellen sinds kort al in verschillende Europese landen beschikbaar.

Een Griekse techwebsite schrijft nu dat Xiaomi nog voor 2017 smartphones wil verkopen in Griekenland. Het is niet duidelijk waar de website deze informatie vandaan heeft, dus we moeten dit bericht nog wel even met een korreltje zout nemen. Toch is dit goed mogelijk, omdat Xiaomi zelf heeft aangegeven actiever te willen worden in Europe en sinds kort al toestellen verkoopt in Polen en Oekraïne.

xiaomi-producten

Xiaomi verkoopt naast smartphones ook tablets, powerbanks, headsets, televisies, laptops, speakers en nog veel meer. Producten uit deze categorieën krijgen we waarschijnlijk vanaf volgend jaar ook in Europa te zien.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.