404 Error-Easter Egg Op Google’s Android Website

error-404-android websiteGoogle heeft de website Android.com voorzien van een kleine easter egg. Wanneer je nu op een niet bestaande pagina terecht komt krijg je niet een saaie 404 error-pagina te zien, maar een leuk spelletje zodat je nog even blijft hangen.

In het geval je klikt op een niet correcte URL of wanneer je zelf per ongeluk de URL verkeerd aanpast, dan krijg je een 404 error te zien. Dit zijn meestal saaie pagina’s die je weer willen doorlinken naar de juiste URL. Voor Android.com heeft Google wat leuks bedacht om mensen die de 404 error te zien krijgen te vermaken. Je kan er namelijk voor kiezen om even een spelletje te spelen.

android.com 404 error

Door op de knop ‘PLAY’ te klikken start de website met het laden van een spelletje. In dit spelletje stoppen Androidpoppetjes zoetigheden in buizen. Deze zoetigheden staan symbool aan de Android-versies die altijd naar zoetigheden vernoemd worden. Het is aan jouw de taak om de buizen in de goede richting te draaien zodat de zoetigheden aan de juiste kant er weer uitkomen. Het tempo zal steeds verder worden opgevoerd.

Je kan het spel spelen door op deze link te klikken.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.