Samsung Galaxy Y 2 DUOS toch naar Nederland

Samsung liet tijdens de presentatie van de Samsung Galaxy Y (S5360) eind 2011 weten, niet van plan te zijn om het toestel in Nederland uit te brengen maar daar komen ze blijkbaar op terug. Want het toestel – nu onder de naam Galaxy Y 2 DUOS (S6102) – komt ook naar Nederland.

Het grootste voordeel van dit toestel is de felbegeerde dual-sim technologie. Hiermee is het mogelijk om 2 simkaarten in het toestel te plaatsen zodat je zakelijk en privé makkelijker gescheiden kan houden. Ook kun je 1 simkaart gebruiken voor je 3G dataverkeer en met de andere simkaart bellen en/of sms’en.

Verbeteringen en specs
Je zou het eigenlijk niet verwachten maar er is ook een verbetering aangebracht in het toestel namelijk, de camera, deze is naar 3MP gegaan waar de originele Galaxy Y een 2MP camera had.

Voor de rest zijn er weinig verschillen. Het toestel zal net als de Galaxy Y gewoon op Android 2.3 (Gingerbread) draaien en beschikt het verder over een 3,14-inch touchscreen en de Polaris Officeviewer.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

1 Reactie

  1. Ben Erkens schreef:

    Heb dit toestel nu 1 week. Is in de aanbieding in de taxfree shops op Schiphol. Prijs €149,95. Met laagste prijs garantie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.